Julefrokost 2025
478, kr. p. person
Der serveres på bordet.
To slags sild, karrysalat, æbler, kapers, dild.
Æg, rejer, rogn, karse.
Fiskefilet, remoulade, citron.
På buffeten serveres der
Blødpølse, kanel, sirup.
Lun leverpostej, svampe, bacon.
Æbleflæsk.
Frikadeller, sønderjysk hvidkål.
Flæskesteg, brune kartofler, rødkål
Julemedister, grønlangkål.
Efterfølgende serveres der på buffet
Juleoste med kiks og chutney.
Ris Ala mande, kirsebærsovs. julekonfekt
Onsdag til lørdag
Kl. 11.00 – 22.00
Søndag
11.00 – 17.30
Torsdag til lørdag
Kl. 11.30 – 14.30
Kl. 17.30 – 20.30
Søndag
11.30 – 14.30 (Suppe, steg og is)
14.30 – 16.30 (Kaffe- og kagebord)
Vi åbner den 21. april onsdag til søndag frokost og onsdag til lørdag aften også…. husk bordbestilling !
LUKKET
Kl. 11.30 – 22.00
Køkkenet holder lukket 14:00 – 17:30
Køkkenet lukker kl. 20:00
Kl. 11.30 – 14.00
Køkkenet lukker kl. 14:00
Frem til 1. juli: Torsdag, fredag og lørdag aften.
Fra 23 juni: Torsdag, fredag og lørdag aften og frokost.
Fra 1. juli til 18. august: Åbent alle dage frokost og aften.
I hele perioden holder vi dog lukket søndag aften.
19. maj til Pinsefrokost,
25. maj til frokost i forbindelse med åbningen af Marinaen,
5. Juni Grundlovsdag og Fars dag til frokost og aften,
samt d. 23 Juni til Sankthans arrangement.
A la Carte
Selskaber
Arrangementer
Koncerter